ALGEMENE TIPS

- Een zeer nuttige tip zodat je er niet uitgedroogd uitziet op de fotoshoot zelf : De dag ervoor en op de dag zelf genoeg water drinken.

- Zorg dat je goed uitgerust bent zodat dat je actief kan deelnemen aan de shoot!

- Indien er geen visagist op de fotoshoot aanwezig is, moet je zelf je eigen make-up meenemen. Wat zeker aan te raden is : foundation, lippenstift/lipgloss, mascara, oogschaduw en wat zeker belangrijk is, is poeder tegen een glimmende huid. Als je thuis reeds de basis make-up aanbrengt, moet je zeker opletten dat je huid niet gaat glimmen. Een glimmende huid zorgt altijd voor een minder mooi resultaat op foto's.

- Indien je een fotosessie op locatie hebt en de zon schijnt; neem zonnebrandcrème mee! Ook is het slim om dan geen parfum of deodorant op te doen, want dat trekt vliegen, muggen, enz. aan.

- Scheer alle delen die eventueel te zien kunnen zijn, d.w.z. oksels, benen en eventueel bikinilijn. Niet waxen of harsen op de dag voor je shoot.

- Als je zont, doe dit dan niet de dag voor een fotoshoot. Een rode huid ziet er niet goed uit op de foto. Zorg ook dat je geen strepen krijgt van het zonnen. Deze strepen zijn erg zichtbaar op foto's en ze geven je de stempel van een onervaren model. Gebruik ook geen zelfbruiner. Zelfs met zorg aangebracht ziet het er niet goed uit.

-

Zorg dat je je wenkbrauwen enkele dagen van te voren hebt geëpileerd. Doe je dit op de dag zelf dan kan het zijn dat je rode bultjes hebt en dat staat natuurlijk niet zo mooi!